Th. Hof en Zn. BV, thans onder leiding van Theo Hof, is in 1924 opgericht door zijn opa namelijk Thijs Hof. In eerste instantie is Thijs Hof begonnen als verkoper van groentezaden. Later is de handel uitgebreid met pootaardappelen.

Toen zijn zonen Jan, Harm en Thijs jr. in het bedrijf kwamen is er begonnen met het zelf opslaan & sorteren van pootaardappelen op het bedrijf. Harm Hof is later gestart met de aan- en verkoop van stro, hooi en andere fourages.

In februari 1988 is het grootste gedeelte van het bedrijf afgebrand. Alleen het woonhuis, kantoor, winkel en de oudste bewaarloods zijn blijven staan.

Vervolgens zijn de moderne opslagloodsen gebouwd zoals die er nu staan. In 1991 en 1996 zijn de loodsen nog verder uitgebreid en is er extra mechanische koeling geïnstalleerd.

In 1989 is Thijs jr. en in 1990 is Jan overleden. Vanaf dat moment was Harm Hof de enige directeur. In 1991 respectievelijk 1992 zijn Henry en Theo, de zonen van Harm het bedrijf komen versterken.

In 1992 zijn we naast het vervoeren van onze eigen producten tevens begonnen met (internationaal) transport voor derden. In november 2002 is Henry uit het bedrijf gestapt.

Loodsen voor brand 1978-1 small

Loodsen voor brand 1978-2 small

   

loods heel oud small


Hier vind u nog meer oude foto's...